DOORLOPENDE ACTIE – ALLEENSTAANDE OUDERS

De laatste actie is alweer een hele tijd geleden zie ik, dus tijd voor iets nieuws en iets groots!

Zoals je ziet aan de titel is dit een doorlopende actie voor alleenstaande ouders. Waarom? Nou, omdat ik er zelf eentje ben en omdat ik weet dat het niet altijd prioriteit heeft (qua financiën of tijd) om jezelf met je kinderen vast te laten leggen, maar het wel oh zo fijn is om je eigen gezicht ook eens bij op die plaatjes te zien. Dat is niet alleen tof voor jezelf, maar ook zeker voor je kinderen.

Okay, hoe ziet dit er dan uit, zo’n actie voor alleenstaande ouders? Eigenlijk is het heel simpel: als alleenstaande ouder krijg je de shoot van jou met je kind(eren) en 1 digitale foto van mij voor nop. Gewoon helemaal gratis!

Heb je budget en vindt je het leuk meerdere foto’s te bestellen, dan kan dat uiteraard voor meerprijs, maar die ene foto heb je dan in ieder geval al in de pocket 🙂

Wil je een afspraak voor een shoot plannen? Vul het contactformulier in, stuur een mailtje naar info@gerdioonk.com of stuur me een berichtje op 0651406423 en laat even weten dat het om deze actie gaat.


SUPER SUMMER BOXSHOOT SALE – 11 juli 2020

Hallo allemaal!

Ik dacht dat ik ter ere van de vakantie maar eens iets geks zou doen, namelijk een superactie met de Box Shoots!

Boek je een boxshoot bij me voor tijdens de zomervakantie voor regio midden (18 juli 2020 tot en met 30 augustus 2020) of boek je een boxshoot voor daarna, maar leggen we hem vast tijdens de vakantie, dan betaal je slechts 1 euro per minuut fotograferen!

Hoe tof is dat?! Vraag naar de voorwaarden per email op info@gerdioonk.com of per whatsapp op 0651406423 en je krijgt ze toegestuurd.

Zie ik jou voor mijn lens voor deze mooie prijs?


NIEUWE WIN ACTIE – PROFIELFOTOSHOOT – 8 september 2019 

Hallo allemaal!

Het lijkt er op dat het “profielfotoseizoen” is aangebroken. ??

Herinner je je die sessie met mijn schoonzusje Karin en haar zusje Vera nog? Ik wilde graag wat uitproberen met de gehuurde lens, maar zij wilden allebei wel graag een nieuwe profielfoto voor hun CV. Ik heb een paar van die foto’s er nog maar even bij geplaatst.

Eerder deze week kreeg ik ook een verzoek voor het maken van een nieuwe foto voor een CV en dit hebben we de volgende dag al kunnen inplannen. Deze foto’s mogen niet online en dat is uiteraard ook prima. De “client” was er blij mee en zag een duidelijk verschil tussen de oude foto die binnen gemaakt was met een flitser en een witte achtergrond op kantoor en de nieuwe foto’s die ik presenteerde. Onderschat de kracht van een goede profielfoto niet is wat ik maar zeggen wil!

Goed, waar wil ik heen met deze post? Hopelijk ben je nog niet afgehaakt, want dan zou je deze toffe win actie missen!

Ik zei toch dat ik die van eerder deze maand leuk vond? En dat ik er snel nog eentje zou doen?

Nou, september is de maand waarin echt heel het land weer aan het werk of naar school gaat. Zondag 8 september heb ik tussen 12.00 en 16.00 nog ruimte in mijn agenda. Dus ik dacht: als ik daar nu eens een win-actie-fotoshoot plan?

Wat kun je winnen?

Een PROFIEL-FOTO-FOTOSHOOT (15 minuten) in de kasteeltuin bij droog weer, een andere locatie in Ruurlo bij regen. 1 foto naar keuze in hoge resolutie zonder logo + dezelfde foto in “Facebookresolutie” met logo.*

Lijkt het je wat? Lees dan hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Stuur mij voor woensdag 4 september een e-mail op gerdioonk83@hotmail.com en leg me uit waarom jij deze shoot graag zou winnen. Je krijgt van mij dan dezelfde dag een reactie dat je mail is ontvangen en je mee dingt naar de shoot.

Donderdag 5 september maak ik de winnaar bekend. Mocht je nou niet winnen, schrijf die zondag dan nog niet af, want dan ontvang je van mij een leuk aanbod voor zo’n zelfde shoot. Tussen 12.00 en 16.00 kan ik namelijk wel meer dan 2 van deze shoots houden, maar de winnaars hebben ook nog eens de eerste keuze in de tijd waarop zij voor de lens willen verschijnen. 😉

Zie ik jouw reactie terug in een mailtje?

 
*Let op: Deze gekozen foto mag ik gebruiken voor mijn social media, mijn portfolio en mijn website.

*WE HAVE A WINNER!* – Gratis shoot – 18 augustus 10.30 Kasteeltuin Ruurlo

Ja hoor! We hebben een winnaar! Elise Aaftink heeft de gratis shoot, mijn allereerste weggeefactie, gewonnen!

Ik kon niet kiezen uit de inzendingen. Bovendien waren er een paar bekenden die hadden gereageerd. Om het zo eerlijk mogelijk te houden heb ik dus maar alle namen opgeschreven en een lootje getrokken. Elise heeft inmiddels een mail ontvangen en zelfs al gereageerd, dus haar zie ik met haar gezinnetje op 18 augustus voor mijn camera verschijnen.

De overige deelnemers hebben nog wel een soort van “troostprijs” ontvangen, omdat ik het zo ontzettend leuk vind dat ze mee hebben gedaan en de moeite hebben genomen om me te mailen waarom zij graag een fotoshoot wilden winnen. Dus heb je meegedaan, maar heet je geen Elise, check dan even je mailbox!

En verder zou ik zeggen: let een beetje op deze pagina en mijn Facebook (ga die vooral volgen), want ik vind dit LEUK! Weggeven is leuk. Jullie motivaties lezen is leuk! Nieuwe mensen ontmoeten is leuk! Kortom: alleen maar leuk zo’n actie en dat ga ik zeker nog eens doen!


*Donderdag 8 augustus 2019* – Gratis shoot – 18 augustus 10.30 Kasteeltuin Ruurlo

Eerder vanmorgen heb ik deze actie hieronder op Facebook gezet, maar ik wil hem de bezoekers van mijn site natuurlijk niet onthouden. Iedereen die mailt maakt kans! Dus lees de actie, check je agenda en start met typen 🙂

Ik heb een lens gehuurd voor dat weekend, heb in de ochtend een shoot staan en kan aansluitend nog wel wat mooie foto’s maken van iemand die die ochtend wel alleen of met zijn/haar gezin/familie/vader/moeder/broer(s)/zus(sen)/huisdier/oid in de kasteeltuin kan zijn. Optimaal gebruik maken van een gehuurde lens EN iemand blij maken. 2 vliegen in 1 klap lijkt me.

  • Tijdstip: Zondag 18 augustus 10.30
  • Locatie: Kasteeltuin Ruurlo
  • Actie: Shoot van een half uur naar keuze
  • Inclusief: 1 digitale bewerkte fotoLet op:
    De overige foto’s zijn te bestellen via mijn Oypo site als digitaal bestand voor €10,00 per stuk
    Ik mag wat foto’s gebruiken voor deze site, social media en mijn portfolio (we overleggen welke wel en welke niet)

Kun je niet zondag 18 augustus of heb je vragen over deze actie, mail dan ook gerust en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.