ACTIE VOOR EIBERGENAREN – ZATERDAG 23 OKTOBER

Onderstaand oproepje heb ik geplaatst op Facebook en Instagram, maar geldt natuurlijk ook voor wie niet op die social media aanwezig is. 🙂


DOORLOPENDE ACTIE – ALLEENSTAANDE OUDERS

De laatste actie is alweer een hele tijd geleden zie ik, dus tijd voor iets nieuws en iets groots!

Zoals je ziet aan de titel is dit een doorlopende actie voor alleenstaande ouders. Waarom? Nou, omdat ik er zelf eentje ben en omdat ik weet dat het niet altijd prioriteit heeft (qua financiën of tijd) om jezelf met je kinderen vast te laten leggen, maar het wel oh zo fijn is om je eigen gezicht ook eens bij op die plaatjes te zien. Dat is niet alleen tof voor jezelf, maar ook zeker voor je kinderen.

Okay, hoe ziet dit er dan uit, zo’n actie voor alleenstaande ouders? Eigenlijk is het heel simpel: als alleenstaande ouder krijg je de shoot van jou met je kind(eren) en 1 digitale foto van mij voor nop. Gewoon helemaal gratis!

Heb je budget en vindt je het leuk meerdere foto’s te bestellen, dan kan dat uiteraard voor meerprijs, maar die ene foto heb je dan in ieder geval al in de pocket 🙂

Wil je een afspraak voor een shoot plannen? Vul het contactformulier in, stuur een mailtje naar info@gerdioonk.com of stuur me een berichtje op 0651406423 en laat even weten dat het om deze actie gaat.