Hier vinden jullie links naar pagina’s die ik graag met jullie wil delen.

Happy little moment

Zaterdag 30 juli 2022 valt er een envelopje van Bol.com op mijn deurmat, omdat er het een en ander mis was gegaan met mijn bestelling. Er zit een envelopje met een “heel veel geluksmuntje” in. Op de achterkant staat dat het kaartje met veel liefde gemaakt is in samenwerking met de sociale werkplaats en dat ik meer informatie kan vinden op www.happylittlemoment.com. Wat een supertof initiatief! Zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen.

Pictures by Us

Jeannette en ik vormen sinds 6 november 2021 als duo “Pictures by Us”. Wanneer wij samen met de camera op pad gaan om onze hobby uit te oefenen, zal dat onder deze naam zijn.

Jeannette fotografie

Met Jeannette ga ik regelmatig op pad met onze camera’s. Dierentuinen, de Orchideenhoeve, steden, etc. Waar ik meer van de bewegende onderwerpen ben, is Jeannette meer van de landschappen en de dieren. Maar in maart van 2021 vonden we iets waar we allebei een passie en enthousiasme voor ontwikkelden: Mountainbikers fotograferen!

Mijn Oypo fotopagina

Sinds zo lang ik me kan heugen heb ik gefotografeerd en op deze Oypo site plaats ik de foto’s die besteld kunnen worden. Aan iedere foto en ieder fotocadeau kan ik zelf een bedrag hangen, zodat een ieder het kan bestellen in de vorm die men wil, zonder dat ik daar verder werk mee heb. De fotograaf die zijn/haar foto’s hier plaatst kan zelf het bedrag bepalen en draagt 20% van de winst af aan Oypo voor het werk dat zij doen. Perfect systeem. Kortom: ben je door mij op de foto gezet in een fotoshoot setting, dan heb ik je een link en een wachtwoord gestuurd. Ben je in een openbare setting op de foto gezet en heb je een kaartje van me gekregen zonder gegevens, dan zul je op deze site ook de foto’s vinden.

Liefdevol Dragen

Dan natuurlijk www.liefdevoldragen.nl, omdat zonder de eigenaresse van dit bedrijf deze hele website niet was ontstaan. Het idee van dit platform geen vorm zou hebben gekregen. Liefdevol dragen is inmiddels al veel veelzijdiger dan de naam zegt, maar het is wel waardoor ik voor het eerst in aanraking kwam met deze site. Ik zat al een tijdje te spelen met het dragen in een draagdoek, omdat Tyler niet in de wandelwagen wilde helemaal in het begin. Toeval bestaat niet, want net op dat moment kwam er een berichtje van een gratis infoavond van deze dame bij de verloskundigenpraktijk voorbij. Hier ben ik met een vriendin naartoe gegaan en zo ging het balletje rollen. Miluška vertelt vol passie en humor over van alles tijdens de eerste 2 levensjaren van je kindje. Haar blogs zijn op dezelfde manier geschreven en lezen lekker weg. Kortom: neem er eens een kijkje! Je zult er geen spijt van krijgen.

Liefdevol Opgroeien

Op een gegeven moment werd ik door Miluška doorverwezen naar deze site, omdat zij vooral praat over de eerste 2 levensjaren en Hailey inmiddels die leeftijd was gepasseerd. Ook deze site bevat allerlei mooie artikelen over opgroeiende kinderen en waar je zoal tegenaan loopt. Dit is voor mij een van de eerste sites waar ik kijk wanneer ik vragen heb over wat dan ook met betrekking tot de opvoeding van mijn kinderen.

Lieve Moeders

Er kwam op Facebook een leuke oproep voorbij voor een mindfulness challenge voor moeders. Hier heb ik aan meegedaan. Ik had al eens een “gewone” mindfulnesscursus gevolgd, maar deze sluit voor mij toch wel beter aan. Erg leuk die challenge en een toffe website met onder andere simpele korte oefeningen om weer wat meer vertrouwen te krijgen in jezelf als moeder.

Kinderen beter begrijpen

Ook via Facebook kwam ik Eveline tegen. Eveline heeft een online training ontwikkeld om kindertekeningen te leren lezen en begrijpen. Ze geeft webinars en blogt. Interessant voor iedereen die met kinderen werkt of kinderen heeft. Ik ben de training gaan volgen om mijn kinderen beter te kunnen leren begrijpen (aan de hand van hun tekeningen) wanneer ze in woorden niet kunnen uitdrukken wat ze bezig houdt. In de 2e week dat ik er mee bezig was, heb ik ook gelijk mijn eigen liefde voor het tekenen terug gevonden. Aanradertje als je het mij vraagt.