MIJN BUCKETLIST (ACTIE)

Als allround (hobby) fotografe heb je zo van die shoots die je ontzettend leuk lijken, maar waar je nog niet de kans voor hebt gekregen ze uit te voeren. Nu leek het me leuk een bucketlist te maken van die shoots en daar een leuke actie aan te hangen voor jullie. Laat me even uitleggen hoe het werkt šŸ˜‰

Hieronder zal ik mijn fotoshoot bucketlist weergeven. Staat er nou een shoot op die jij graag zou willen laten doen, dan kun je de shoot GRATIS door mij laten doen. Je leest het goed! De shoot op zich is dan HELEMAAL GRATIS*.

We gaan de shoot doen en de tijd die ik er in steek (zowel tijdens de shoot als met de nabewerking) is voor mijn rekening. Je krijgt hiervoor 1 bewerkt, hoge resolutie JPG bestand en kunt de rest van de foto’s uiteraard nabestellen. Wel wil ik dan van je vragen of ik een aantal foto’s voor mijn portfolio en online mag gebruiken. In overleg bepalen we welke foto’s dit zouden worden.

Dat is eigenlijk alles, dan komt hier mijn bucketlist:

 • Fresh 48
  Een babytje dat in het ziekenhuis/thuis gefotografeerd wordt binnen 48 uur na de geboorte. Eventueel met ouders en/of broertjes/zusjes die de pasgeborene voor het eerst zien bijvoorbeeld.
 • Bevalling
  Vanaf het moment dat de verloskundige bij je blijft in het ziekenhuis of thuis tot nadat de kleine geboren is leg ik deĀ bevalling voor je vast.
 • Borstvoedingsshoot
  Dat speciale moment tussen moeder en kind, dat zo vaak vergeten wordt vast te leggen.
 • Bruiloft
  Een van de meest bijzondere dagen van jullie leven… daar wil ik graag bij zijn met mijn camera!
 • Een dag in het leven van: een kind tot 4 jaar
  Van opstaan tot slapengaan, wat doe je/doen jullie zoal op een dag? De “simpele dingen” zoals het ochtendritueel, een wandelingetje (naar een speeltuin, over het erf, etc), koekjes bakken, verhaaltje voorlezen, en zo voort en zo verder.
 • Een dag in het leven van: een boer
  Het lijkt me zo’n zwaar bestaan, maar er gaat vaak ook zoveel passie achter schuil heb ik het idee, dat ik het graag eens zo’n dag zou vastleggen. Wat doet een boer nu precies allemaal op een dag?
 • Bedrijfsfotografie
  Wanneer een zzp’er foto’sĀ nodig heeftĀ voor een website of reclame-uitingen is het belangrijk (ik moet zeggen: “aan te raden”) dat de zzp’er dit niet zelf met een telefoon gaat verzorgen. Doe je dit wel, zonder dat je weet wat je doet, dan sta je gelijk al een paar punten achter op je concurrentie met professionele beelden.
 • Afscheidsfotografie
  Het verlies van een dierbare is nooit fijn. Of het nou “beter is” voor de overledene ivm een ziekbed of om welke andere reden iemand ook overlijdt, voor nabestaanden is het een tijd die vaak in een roes beleefd wordt. Misschien heb je het geld niet (in de uitvaartverzekering of daar buiten) om een afscheid vast te laten leggen, maar zou je wel graag “later” de beelden terug willen kunnen bekijken? Dan is dit onderdeel van mijn bucketlist misschien wat voor jou. Dit kan zijn van de laatste momenten dat jullie nog samen zijn/de dierbare nog bij kennis is. Het kan het condoleren en/of de uitvaart zijn. Of iets anders dat je onder deze noemer zou laten vallen. OmdatĀ afscheid nemen een ruim begrip is, is dit onderdeel van mijn bucketlist dat ook.
 • Cakesmash
  Voor de eerste verjaardag van een kindje mag deze baby een taart eten in zijn/haar mooiste kleren of juist alleen in een luier/romper.Ā 

Deze lijst is er eentje die altijd nog aangevuld wordt als ik nieuwe dingen zie of wanneer iemand me iets vraagt te fotograferen wat ik nog nooit gedaan heb. Maar het is ook een lijst waarvan ik dingen kan afstrepen, zoals je ziet en zoals ik hopelijk met jullie hulp nog verder zal gaan doen. Zo staan de doorgestreepte items al op de planning of heb ik ze inmiddels gedaan en vallen ze dus eigenlijk van mijn bucketlist af. Dat wil niet zeggen dat je deze shoots niet bij me kunt boeken natuurlijk, maar dan zijn ze niet meer gratis šŸ˜‰

Mocht je nou denken: ,,Ik heb een shoot die niet op haar bucketlist staat en ik vind er nog geen foto’s van terug hier op haar site of op Facebook.”? Stuur me dan een mailtje met wat je graag zou willen. Dan kunnen we bekijken of dit inderdaad ook een van mijn bucketlijst-items zou kunnen worden en je dus de shoot gratis krijgt.

Misschien ken je wel iemand die me zou kunnen en willen helpen mijn bucketlist af te werken? Zegt het voort en deel de link!

Jij een dierbare herinnering, ik een ervaring rijker!

*Eventuele reiskosten, entreegelden, parkeergeld, accessoires, locatiehuur, taart, etc. zijn niet inbegrepenĀ