Fotografie

Al zo lang ik me kan herinneren maak ik foto’s. Eerst met een analoge kleine camera die ik van mijn eerste echte loon kocht, later met een spiegelreflex (Canon EOS 350D als ik me niet vergis) die ik leende van een collega. Vanaf dat moment was ik volledig verkocht wat de EOS betrof en wilde ik echt niet meer anders dan spiegelreflex. Een tweedehands 350D, daarna een nieuwe 450D en inmiddels een tweedehands Canon EOS 7D en verschillende lenzen verder is de hobby wel ietwat uit de hand gelopen. 😉
Het liefst fotografeer ik gezinnen, baby’s, zwangere dames… maar ook huisdieren en “a day in the life of” lijken me leuk. Op het moment sta ik open voor van alles en nog wat om te leren, leren, leren. Mocht je het dus leuk lijken om voor welke gelegenheid dan ook door mij wat plaatjes te laten schieten, dan mag je me gerust een mail sturen met je wensen, zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Wat ik al wel vast kan zeggen over deze oefenperiode (welke eindigt op 1 september 2019!) is dat de shoot op zich gratis is, op. eventuele reiskosten vanaf Ruurlo na. En dat je van mij de 5 mooiste foto’s als digitaal bestand in origineel formaat toegestuurd krijgt. Deze en alle andere foto’s zal ik in een map zetten op www.oypo.nl/gerdioonk (beveiligd met een wachtwoord), waar je dan, indien gewenst, afdrukken/digitale bestanden/fotocadeau’s/etc. kunt bestellen voor een leuk prijsje. Let op: de foto’s die daar nu op staan die vrij te bestellen zijn hebben andere prijzen en mogelijkheden dan dat wat de foto’s van deze shoots zullen kosten. Voor deze oefenshoots geldt: 10×15 afdrukken voor 75ct, uitvergrotingen vanaf 1 euro, combivellen vanaf 3 euro, wanddecoratie vanaf 24,95, fotocadeau’s vanaf 13,50 en T-shirts voor 17 euro!

Hoor ik van je?