Blog Fotografie Persoonlijk

Van het een zo in het ander…

De bedoeling was om mijn website een klein beetje bij te werken. Een nieuw persoonlijk blogje schrijven, wat nieuwe foto’s plaatsen, enz. Dat liep even anders… 

Eerst wilde ik de portfolio plugin gebruiken die ik had geupload naar mijn WordPress account. Dat wil zeggen: de eerste portfolio plugin. Wat een drama was dat! Ik kreeg maar geen foto’s toegevoegd en dan heb je natuurlijk heel weinig aan een portfolio. Dan maar even een nieuwe opzoeken en installeren. Dat zag er een stuk beter uit en hij werkte prima. Het enige probleem dat ik had was dat ik wel vanaf mijn telefoon foto’s kon uploaden, maar niet vanaf mijn laptop/hardeschijf. Geen idee welke logica daar achter zat, want als ik de foto’s gewoon vanaf de harde schijf naar mijn telefoon stuurde en ze dan in de pagina voegde was het geen probleem, terwijl dat toch echt dezelfde bestanden waren. Gelukkig ben ik niet voor een gat te vangen en ging het zo ook.

Eenmaal daar mee bezig merkte ik dat er een groot gedeelte van mijn site eigenlijk niet gebruikt werd. Er stond een forum op, waar volgens mij nog nooit iemand in gekeken heeft, laat staan een bericht heeft achter gelaten. Nogal nutteloos dus. Kon er wel af, vond ik. Maar dan vind je dus nog meer wat er wel af kan. En zo ga je even door, tot je dat van de fotografie over blijkt te houden, samen met de persoonlijke blogs. Nou, dan is dat wat de website blijkbaar moet zijn. Okay. Maar dan mag het uiterlijk ook wel anders.

In korte tijd rol ik dus van het een in het ander. Uiteindelijk is de site helemaal anders dan deze vanmorgen was. Nog niet alle content die ik er op wil hebben staat er alweer op, want dat is meer werk dan je in eerste instantie zou denken. Maaaaarrrrrrr… dat komt allemaal in orde. Niet vandaag, er komen nog meer dagen/avonden. Voor nu is het tijd om even met de pootjes hoog te gaan luieren op de bank.

Laat je even weten wat je er van vindt? Mis je nog iets? Heb ik schrijffouten gemaakt? Doe je best, bekijk het eens met een frisse blik, want mijn ogen zijn inmiddels vierkant. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *