Blog Persoonlijk

Time flies

Time flies… Het tweede deel van die zin (when you’re having fun) zou ik niet zo willen claimen, maar time flies never the less.

In november vormt zich de eerste opzet van deze site. Vol enthousiasme zet ik allerlei ideeën op papier en vertaal ik kleine delen ervan naar deze site, domweg omdat ik niet zo goed ben in wachten en eerst alles alleen fictief uitwerken. En dan gebeurt er ineens weer iets in dit hectische leventje van mij (zoals je dat als lezer vast herkent van dat van jezelf), waardoor het dan toch weer allemaal anders loopt.

In de tussentijd gaan de gesprekken met de bedrijfspsycholoog (of -psychotherapeut?) en allerhande andere hulpverleners en instanties gewoon door. Ook pak ik weer wat uren op om te reïntegreren. Vermoeiend en best heel zwaar als ik dat even zo mag zeggen en toegeven. Maar ook goed en fijn dat het weer lijkt te kunnen. Het gaat niet vanzelf, maar wat heb ik toch veel fijne mensen in mijn omgeving om op terug te vallen. En wat vallen enige tijd later de stukjes toch fijn op hun plek (dat mag natuurlijk ook best eens) als er een vacature vrij komt op een andere afdeling binnen hetzelfde bedrijf. Minder en andere verantwoordelijkheden en cijfertjes en lettertjes die (terecht) geduldiger zijn dan klanten.

Dus daar zit ik nu sinds enige weken mijn uren langzaam op te bouwen, om hopelijk half mei weer mijn volledige uren te draaien en beter gemeld te kunnen worden. Dat is het streven althans. Ik word ook nog even 35 tussendoor en vier voor het eerst in een paar jaar weer “gewoon” mijn verjaardag. Buiten dit alles lopen er ook nog weer advocatenkwesties en worden er voorbereidingen getroffen voor Hailey die afscheid moet gaan nemen op de peuterspeelzaal en bij de gastouder.

Kortom: ik ben weer verschillende ballen aan het hooghouden. Het enige en grote verschil is echter wel dat ik figuurlijk gezien beter heb leren jongleren. En belangrijker nog: ik heb leren herkennen wanneer er ballen dreigen te gaan vallen en wat daar tegen te ondernemen om het te voorkomen.

Dus… Time flies of je nu lol hebt of niet 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *