Blog Persoonlijk

Introductie

Hallo moeders die vooruit willen 🙂

Hier zal ik mijn persoonlijke verhalen met jullie delen. Leuke en minder leuke onderwerpen zullen hier aan bod komen. Niet onderbouwd met (al dan niet wetenschappelijke) studies, maar gewoon vanuit mijn beleving geschreven. Misschien hooguit her en der wat verwijzingen naar andere sites of iets in die richting.

Met het opbouwen van deze site begon ik toen ik middenin een burn-out zat. Ik was teamleider op de klantenservice van een grote farmaceutische groothandel, net gescheiden en verhuisd en kampte met de perikelen van een peuterpuber die meer dan gemiddeld begaafd bleek te zijn, toen het mis ging. Ruim een jaar liep ik door en probeerde ik alle ballen in de lucht te houden, terwijl ik nooit heb kunnen jongleren. Eind juli 2017 vielen alle ballen op de grond. Ineens was de koek op en knapte ik bij mijn enkels af. Het was gebeurd. Klaar. Er volgden maanden van therapieën en andere acties om mezelf en mijn leven weer op de rit te krijgen, waar ik nu nog heel hard mee aan het werk ben. Met terugwerkende kracht zal ik hier nog wel over bloggen.

Half november kwam Miluška Flooren van Liefdevol Dragen mij een draagconsult geven als onderdeel van de dingen die ik moest doen waar ik blij van werd, dit hoorde bij de therapieën die ik volg(de). Ik gaf mezelf een draagconsult cadeau, wat overigens echt een aanrader is in mijn ogen. Zij kwam met het idee om dit platvorm op te zetten en zo werd dat iets nieuws dat kon worden toegevoegd aan dingen waar ik blij van werd. Ik zou anderen kunnen helpen door middel van het delen van mijn eigen ervaringen. Door te omschrijven wat ik had gedaan om bepaalde situaties te boven te komen waarin ik het echt even niet meer wist. Die situaties had ik inmiddels genoeg gehad (en kom ik nog steeds tegen) en als ik er anderen mee zou kunnen helpen, al was het maar door te laten weten dat ze niet de enige waren met deze uitdagingen, moest ik dat misschien inderdaad maar gaan aanpakken. Het mes zou bovendien aan beide kanten snijden, omdat ik het leuk vind om een website te maken en om te bloggen, dus zou ik daar energie van krijgen en ik zou voor een dagritme iedere dag een vast moment kunnen pakken om er mee bezig te zijn.

Op het moment van schrijven ben ik net weer voor het eerst 2 uurtjes op het werk aanwezig geweest. Een enorme stap in de goede richting. Peuterpuber Hailey gaat 1x per week naar de speel-leer-groep (zoiets als de peuterspeelzaal) en heeft een speltherapiereeks achter de rug. Zoon Tyler (1,5) begint eindelijk te lopen en zijn eigen willetje te ontwikkelen. Kortom: genoeg om over te bloggen en voor jullie om reacties op achter te laten 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *