Blog Fotografie Geen categorie

Stormbaan en buikschuiven bij zwembad de Meene

Zondag 25 augustus 2019: een van dagen van de activiteiten 4-daagse van Zwembad de Meene in Ruurlo. Zoals sommigen van jullie weten ben ik sinds dit jaar vrijwilliger voor de zwembadstichting. Ik maak onder andere foto’s van activiteiten die plaatsvinden in de sporthal en op het zwembad.  

Deze warme zondag stond er een heuse stormbaan met aan het eind de mogelijkheid om van het heuveltje af te glijden op een zeil met water en groene zeep. Jong en oud liet zich die kans niet voorbij gaan en ik mocht het vastleggen op de gevoelige plaat.

 

 

 

 

Natuurlijk moet je hierbij rekening houden met de AVG en ligt het nog wat gevoeliger aangezien iedereen in badkleding loopt, maar ik mocht toch best nog een aantal leuke sfeerplaatjes schieten.

De middag was prima georganiseerd vanuit het zwembad. Eigenlijk zou deze activiteitenweek iets eerder in het seizoen zijn, maar toen liet het weer het niet toe. Dat was deze week wel anders, dus werd alles uit de kast getrokken om 4 dagen nazomer te vieren en de zomervakantie goed af te sluiten.

Om iets voor 14.00 was ik op het zwembad aanwezig. Daarvoor was de baan al even opgeblazen geweest, maar vanwege de warmte gaven de meters aan even een pauze in te lassen. Geen probleem natuurlijk, want de buikschuifbaan was wel gewoon begaanbaar.

 

 

 

 

 

En niet lang na 2en gingen de apparaten weer aan en kon het spektakel beginnen. Eerst even oefenen op de stormbaan voor iedereen en daarna een echte competitie met tijdwaarneming en al. Zoals geschreven vermaakte jong en oud zich deze middag. Vaders en zoons namen het tegen elkaar op. Maar ook stoere meiden lieten zich van hun beste kant zien en raceten over de baan. Uiteindelijk waren er 3 winnaars en bleef de stormbaan nog tot 18.00 open voor de liefhebber.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor meer foto’s op: https://www.facebook.com/ZwembaddeMeene/

Dit is echt wel een tak van de fotografie die ik erg leuk vind. Het is een beetje docu-achtig. Niet poseren, maar gewoon je ding doen en daarbij vastgelegd worden. Toffe gezichtsuitdrukkingen van opperste concentratie en inspanning. Ik hou d’r van. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *