Blog Fotografie

MTB op de Kaleberg

Ik heb denk ik een nieuwe verslaving erbij, namelijk Mountainbikers fotograferen! Wat is het toch heerlijk om er weer lekker op uit te trekken met de camera en om vervolgens te zien dat de gemaakte foto’s besteld worden. 🙂

Zondag schreef ik al een heel kort stukje over hoe ik die dag nog even terug ging naar Barchem, gewoon omdat ik zo enthousiast was. Bovendien wilde ik zien hoe het stukje bij de Kaleberg er uit zag. Daar kwam nog bij dat het gewoon kon! Heerlijk! Dat is het fijne van de oneven weekenden: spullen inpakken en gaan.

Op het schermpje van mijn camera had ik natuurlijk tussendoor al wel wat gespiekt om te zien of mijn instellingen wel okay waren of dat er nog wat aanpassingen plaats moesten vinden. Alleen daar al werd ik superblij van. De dag ervoor was het nogal inkomen, omdat het de eerste keer was en nu merkte ik al een enorm verschil. Daarnaast was het onwijs leuk hoe enthousiast de MTB’ers reageerden op mijn aanwezigheid met mijn camera.

Eenmaal thuis kon ik niet wachten om de foto’s te bewerken. Tussendoor moest ik Tyler nog even ophalen bij papa, waar Hailey ivm snotterigheid -lang leve corona- nog een paar dagen ging blijven. Wanneer Tyler thuis in bed lag kon ik verder met de bewerkingen en maakte ik het af, zodat ook deze serie op www.oypo.nl/gerdioonk kon. Inmiddels waren er al een paar berichten binnen gekomen van fietsers die me via Facebook hadden gevonden.

De eerste bestellingen van de foto’s van de zaterdag waren ook al binnen. Supertof natuurlijk! Veel verdien je er niet aan, maar ach, daar gaat het ook niet om, niet zolang het een hobby is.

Het plan is om komende zaterdag ook nog even te gaan fotograferen op deze zelfde plek. Misschien wil Hailey mee -Tyler heeft zijn papaweekend-, of kan ze even een uurtje of 2 bij opa en oma spelen. We gaan het zien. Het verhaal doet de ronde namelijk dat er een groepje MTB’ers 200km op deze route wil gaan fietsen die dag… Gegarandeerd fotografieplezier dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *