Blog Fotografie

Dappere dodo’s in het water

Brrrrrr wat was het koud aan de kant. De dames gaven aan dat het water op zich wel lekker was… Ja dat zal, de watertemperatuur was hoger dan de buitentemperatuur. Maar er werd weinig met de bal gedaan, omdat je dan natuurlijk boven het water uit komt en dat is nu nog net een stapje te optimistisch.

Ik schreef al eerder dat ik vrijwilliger ben voor de zwembadstichting en dat ik voor die stichting foto’s maak. Nu wil het toeval dat een vriendinnetje bij BZC waterpolo speelt en zij (in de zomermaanden normaal en nu iets eerder ivm Corona) in Ruurlo trainen in dat bad van die zelfde stichting. Het leek me leuk om voor de stichting en het team wat foto’s te maken van zo’n training, dus werd er toestemming geregeld voor het fotograferen en stond ik vanavond langs de kant te blauwbekken. Had ik al gezegd dat het echt echt echt koud was?!

Toen de dames het voor gezien hielden ben ik ook maar gelijk naar huis gegaan om op te warmen, maar niet voor ik op de terugweg nog even de mooie lucht had vastgelegd. Zeg nou zelf: dit is toch echt wel een mooi uitzicht zo aan het randje van het dorp?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *