Blog Fotografie

Hieperdepiep…

Hoewel we nog altijd heel veel niet mogen en de mondkapjes haast niet meer weg te denken zijn uit bijvoorbeeld de supermarkt, blijkt wel nog steeds dat we op een creatieve manier toch nog heel veel WEL kunnen doen. Zo was Finn eerder die week 5 jaar geworden en hadden zijn ouders een heel schema voor “tentvisite” op de zaterdag.

Finn is een klasgenoot van Tyler en ik zag er iets over voorbij komen, terwijl ik nog op zoek was naar een fotografie-ding voor die middag. Opnieuw langs een MTB route gaan staan had gekund, maar dit was natuurlijk ook wel leuk om vast te leggen. Zeker als je weet dat de ouders in kwestie waarschijnlijk totaal geen tijd zouden hebben voor het schieten van plaatjes. Ik had ook niet voor niets op de verjaardag drivethrough van mijn kinderen Jeannette gevraagd om wat foto’s voor me te maken.

Hoe dan ook, rond de middag was er even rust en tijd voor een boterham, aangezien ze in de ochtend al begonnen waren met de eerste visite. Helaas had ik ’s ochtends nog geen tijd om te fotograferen, maar goed… vanaf die boterham kon ik dus los. Ik kon gelijk beginnen met het fotograferen van de jarige met al zijn Paw Patrol knuffels. Een voor een moesten ze geshowd worden en met allemaal moest hij even poseren. Finn had de serie compleet. Hij was er trots op en zijn broertje net zo goed.

Wat een gezelligheid, wat een feest. Netjes 1.5e meter afstand en niet meer dan de toegestane aantallen mensen op hetzelfde moment, maar vrijwel doorlopend visite in de buitenlucht. Finn was de koning te rijk en ik? Ik vond het een eer om het allemaal vast te mogen leggen. Niets zo mooi om te fotograferen als blije kinderen, zoals deze twee. En hoe leuk is het, als je dan zo’n bijzondere verjaardag hebt, dat je dan foto’s kunt terug kijken waar je papa en je mama op staan. Niet slechts 1 van beide, omdat de ander de foto’s maakt. Ik zeg: GESLAAGD! Finn, dankjewel dat ik er bij mocht zijn om alles te fotograferen en dat je nog maar lang mag nagenieten van JOUW tentfeest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *