Blog Fotografie

Onverwacht mooi plekje

Afgelopen week krijg ik een aanvraag om op korte termijn een shoot te doen en komen we uit op komende woensdag. De weergoden lijken ons niet heel goed gezind dus op zoek naar een binnen locatie. Dat is zo makkelijk nog niet, maar dan bedenk ik me dat ik een tijdje geleden wat had gezien over de Cactus Oase in Ruurlo. 

Hoewel ik in Ruurlo ben opgegroeid heb ik het werkelijk nog nooit van binnen gezien. Op de site zien de foto’s er wel prachtig uit, dus de moeite waard eens te informeren. Ik zie dat er een chat is en waag het er maar eens op. Niet heel veel later heb ik Anny zelf aan de telefoon. Wat een leuk mens! Ze nodigt me uit gewoon eens te komen kijken. Als ik mijn naam dan doorgeef, dan mag ik gratis even een rondje lopen en foto’s maken van de plekjes waar ik een shoot wel zie zitten, zodat ik ook gelijk mijn camera instellingen kan checken en weet of ik misschien nog iets van flitsers of lampen oid nodig zou hebben. Nou dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Wat leuk dat dit mag en kan!

Zaterdagochtend ben ik net na openingstijd aanwezig bij de Cactus Oase en weet Anny vrijwel gelijk wie ik ben als ik zeg dat we gisteren gebeld hebben. ,,Loop lekker rond meid en kijk maar wat je er van vindt.” Helemaal prima. Dus bij binnenkomst ga ik rechts en ik ben gelijk verliefd op deze locatie! Wat een licht en wat een leuke paadjes en hoekjes en zitjes! Even vergeet ik bijna wat plaatjes te schieten, zo enthousiast -ook te zien aan alle uitroeptekens in deze tekst- word ik hier van.

Het eerste wat ik tegenkom zijn deze 2 paadjes met aan het eind er tussenin een groot wiel met rotan stoeltjes! Daar wordt je toch blij van?! Gelijk schieten me voor deze plekjes al verschillende ideeën te binnen. En dan ben ik dus pas een halve minuut binnen. Dat belooft wat. Zie jij jezelf al zitten op een van die stoeltjes? Of misschien op het bankje voor het halve hutje dat ik vervolgens tegenkom? Ik zie mezelf er in ieder geval wel fotograferen 🙂

En hiermee was het nog niet klaar met de prachtige plekjes waar ik gelijk al allerlei ideeën kreeg voor allerhande foto(shoot)s. €12,50 pp voor het fotografie arrangement is helemaal de moeite waard zou ik zo denken. Je moet wel even een papiertje tekenen dat je zelf verantwoordelijk bent voor je apparatuur en eventuele schade aan je kleding, omdat je net iets te dicht bij een cactus ging staan 😉 maar verder zie ik vooral heeeeeeel veel mogelijkheden. En dan die stoel!! Zeg nou zelf, dat is er toch eentje om gewoon verliefd op te worden?

Ik kan niet wachten om hier heel veel fotoshoots te plannen… We hebben nog even voor de Oase december en januari dicht is, dus als jij jezelf wel als model ziet op een van deze prachtige plekjes, laten we dan vooral een afspraak maken om wat plaatjes te schieten. Mail me en we kijken naar de mogelijkheden. Ik heb er zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *