Geen categorie

Diplomaturnen in Ruurlo

Vandaag bracht ik een halve dag door in de sporthal van Ruurlo. Hailey moest vandaag turnen en ik mocht in de zaal rondlopen met mijn camera om alle turnster(tje)s vast te leggen.

Het was geweldig om te zien hoeveel plezier ze er allemaal in hadden en hoe hard ze stuk voor stuk hun best deden alle oefeningen op hun eigen niveau uit te voeren. Top-concept dat diplomaturnen, waarbij ze alleen kijken naar wat er goed gaat en er geen puntenaftrek is voor dingen die misschien niet helemaal volgens plan gaan. Na afloop mocht iedereen op het podium en was er voor iedereen een diploma met stickers.

Voor mij was het ook weer eens wat anders. Een aantal weken terug heb ik ook gefotografeerd bij het diplomaturnen in Varsseveld, maar dat was alleen Hailey’s groepje en vanaf de tribune en niet in de zaal, dichtbij de toestellen. Dit was beter! Wel lastig om in te schatten wanneer je de mooiste foto maakt, omdat ik niet heel goed weet wat er gaat gebeuren, wat iemand precies gaat doen. Welke kant ze op gaan draaien. Maar ook ik heb genoten.

Op dit moment ben ik nog druk bezig de foto’s te bewerken en ze online te krijgen op: https://www.oypo.nl/2001D41198B49FBE Daar kan iedereen die dit wil ze bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *