Blog Fotografie

Sportverenigingen opgelet :)

Ooit begon ik deze hobby met het fotograferen van een voetbaltoernooi. Voor het eerst leende ik een spiegelreflex camera van een collega en leefde me uit. De liefde voor het fotograferen van sportende mensen is sinds een aantal weken week helemaal aangewakkerd.

Wegens corona kan ik de zaalsporten als volleybal en handbal en waterpolo enz niet vastleggen op dit moment. Althans, niet binnen in ieder geval. Maar de verenigingen zijn creatief en draaien waar nodig en mogelijk een buitenprogramma.

Nu lijkt het me superleuk om iets tofs te bieden aan deze sportende creatievelingen in de buitenlucht: trainingsfoto’s!

Is het als (ouder van een) sporter niet hartstikke leuk om een fotoserie te hebben van een training voor in het plakboek oid? En is het als vereniging niet superleuk om zoiets te kunnen bieden aan de leden?

Hoe gaat dit in zijn werk? Je mailt mij op info@gerdioonk.com en vertelt me wie je bent en van welke vereniging in (de omgeving van) Ruurlo. We prikken een datum en tijd waarop ik (gratis) kom fotograferen. Ik maak een reportage van de training en eventueel (coronaproof) portretten van de aanwezigen. Alle bewerkte foto’s komen op mijn oypo pagina te staan, achter een wachtwoord. Dit wachtwoord deel je met (ouders van) de leden en zij kunnen de foto(‘s) bestellen.

Zeg nou zelf… onwijs leuk toch in deze sombere tijd? Zie ik een mail verschijnen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *