Blog Fotografie

Leuke opdracht

De afgelopen anderhalve week (ongeveer) ben ik best veel in het zwembad in Borculo geweest. Niet om een nat pak te halen, maar om plaatjes te schieten voor het nieuwe krantje, de website, social media, enz. Wat een leuke opdracht is dat zeg!

Als eerste zette ik op vrijdagochtend de baby’s en peuters met hun papa’s en mama’s op de foto, terwijl zij spelenderwijs watervrij werden gemaakt. Overwegend blije gezichtjes en nieuwsgierige blikken richting de camera. Het was warm, zo langs het bad, maar goed… het was het waard.

Zaterdag waren de zwemlessen aan de beurt. A, B en C groepen passeerden de lens. Een enkeling mocht niet gefotografeerd worden, wat natuurlijk helemaal prima is en waar ik dan sowieso rekening mee houdt. Regenpakken, laarzen, korte/lange broeken, t-shirts met lange of korte mouwen en heel veel waterschoenen heb ik voorbij zien komen. Her en der hielp ik een leerling met het uittrekken van dat natte plakkende pak, waar nodig.

Aquagym en banenzwemmen was het volgende onderdeel op het programma op de woensdagochtend. En dan nog aquajoggen op de donderdagavond. Ik heb gelachen en de reeds geleverde foto’s vielen in de smaak. Niet onbelangrijk natuurlijk.

Komende woensdag zijn de kanjers nog aan de beurt en dan staat alles er op. Dan kan het krantje gemaakt worden en alle onderdelen van ’t Timpke worden gepromoot met beeldmateriaal waar gewenst. Ik blij, ’t Timpke blij… top! En daarna is het wel weer tijd voor wat gezinsshorts of portretfotografie of zo. Wie meldt zich? 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *