Blog Fotografie

Een zwangerschapsshoot en de stad in

De heide is nu nog mooi paars, misschien kunnen we die eerste zwangerschapsshoot dit weekend nog even plannen. Dit lukt en zo sta ik vanmorgen met mijn broertje en schoonzusje op de heide in Ruurlo. Even snel een beetje muggenspul op de huid en gaan.

De bedoeling was dat er een echootje meegenomen zou worden, maar ja… zwangerschapsdementie… Dat bewaren we dan maar voor de volgende shoot. We pakken Pinterest er bij en dan gaan we verschillende plaatjes schieten. Het is een prachtige plek en ik ben helemaal niet ontevreden over de uitkomst ervan.

De Heikamp is helaas nog niet open, dus de kop koffie moet ook de volgende keer, maar het betekent wel dat ik nog wat tijd heb om een deel van de foto’s te bewerken. Dat is natuurlijk wel leuk. 🙂

Aan het eind van de ochtend staat Anouk voor de deur en gaan we richting Lochem. De bedoeling is te starten op de skatebaan en daarna door te gaan naar de stad. We gaan hier onbekenden aanspreken of we ze mogen portretteren. Hoezo uit je comfort zone?! Wel echt iets om vaker te doen denk ik, want het is allemaal nog erg ongemakkelijk, nog afgezien van de skatebaan die leeg is en dus overgeslagen wordt. We besluiten uiteindelijk naar Doetinchem te gaan, naar het skatepark bij het station. Daar schiet ik mijn meeste plaatjes. Ik heb geen moeite om de skaters aan te spreken en te vragen of ik ze mag fotograferen, maar mensen die gewoon op een bankje hun ding aan het doen zijn is toch een ander verhaal. Oefening baart kunst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *